Ollerupstævnet: Der er ingen grænser 2.0

Siden 2002 har jeg været vært ved årlige musikstævner med plads til alle. Det er musikken, der er i højsædet – lysten til at skabe musik på tværs af niveau og genre. Det har altid været mit store mål at skabe et "rum" for mennesker i alle aldre, der nyder at være i musikkens mangfoldige univers. Ollerupstævnet er et bredt og åbent stævne med en superalsidig lærerstab, der gennem deres musikerkarrierer har vist, at de har noget specielt at byde på, og at der ikke er grænser, der, hvor musikken bliver til.At vi alle får del i musikkens dyder som empati, solidaritet, inspiration, loyalitet og fællesskab, er målene, vi sætter for vores stævne!
Stævnet så dagens lys i den nuværende form i sommeren 2011. Vi fortætter med at udvikle os. I fremtiden breder vi os mere. Stævnet bliver et endnu mere mangfoldigt musikstævne. Genremæssigt breder vi os nu over alt fra jazz til ny folkemusik til rock til kunsten at skrive sange – og alt det, der ligger ind i mellem. Der er ingen grænser på Ollerupstævnet 2.0.!
I forbindelse med stævnet er der hver aften koncerter med landets største kunstnere. Kom til unikt musikstævne i smukke Sydfyn og oplev alt, hvad musikken kan.

Bo Stief, stævneleder.

After